Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Szigetszentmiklós
#107003733
94 millió Ft
Alapterület 100 m2,  400 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Optikai

Részletes leírás

Szigetszentmiklóson önálló családi ház alacsony rezsivel gyönyörű zöld környezetben eladó

Siessen, mert gyorsan elkel!!
FÖLDSZINTES, ÖNÁLLÓ CSALÁDIHÁZ - NAPPALI + 4 hálós ház eladó 400 nm-es telekkel!!

Szigetszentmiklós kedvet részén, csendes, zöld környezetben, zsákutcában eladó 100 nm-es ház ALACSONY REZSIVEL!!

Az ingatlan területére távirányítós, elektromos kapun keresztül juthatunk be. A telekre akár több gépkocsinak is lehetősége van beállni. A ház riasztó- és kamerarendszerrel van ellátva. A nappali világos. Az ablakokon szúnyogháló és redőny található.

2016-ban, 30 cm-es Porotherm téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel, így kimagasló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik a ház. Klimatizált (1 db nagy teljesítményű klíma). Az építés végig dokumentálva volt, mindenről van kép.

A konyha felszereltsége: beépített sütő -és főzőlap. A beépített konyhabútor és a hozzá tartozó teljes felszereltség a vételár részét képezik.

Elrendezését tekintve kiváló: amerikai konyhás nappali, 4 jó méretű hálószoba, különálló WC és fürdőszoba, valamint kamra kapott helyet..A nappaliból üvegajtón keresztül léphetünk ki a 18 nm-es teraszra, amely a hátsó kertre nyílik. A padlástér ki lett alakítva, pakolható.
A kertben automata öntözőrendszer van kiépítve, továbbá egy külön bejáratú külső tároló tartozik még a házhoz, ahová ki lett vezetve az áram, a víz és a riasztó.

Cirkó biztosítja a fűtést (radiátoros hőleadás) és a melegvíz ellátást. 2024-ben teljes festés történt, ide csak költözni kell!

A csodaszép, gondozott kertben nagy füves felület és virágoskertek kaptak helyet, fúrt kút, sütögető, veteményes, plusz egy egyedi tervezésű csúszdás-hintás játszótér.

Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem feltétlen párosítása, a környék adta végtelen csend, a hangulatos kert, a jó közlekedés, Budapesthez való közelség!

Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2024-ben!



Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 

https://partner.ingatlan.com/lazar.hajnalka



Kapcsolat

Lázár Hajnalka

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter